T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
OSMANİYE / HASANBEYLİ - GAZİ MUSTAFA KEMAL İMAM HATİP ORTAOKULU

GAZİ MUSTAFA KEMAL İMAM HATİP ORTAOKULU

Telefon
5323010846
Belgegeçer
5323010846
WEB
https://hasanbeyligmkimamhatip.meb.k12.tr
Adres
Cumhuriyet Mah. Vali Kerem Al Cad. Gazi Mustafa Kemal İmam Hatip Ortaokulu Blok No 4B Hasanbeyli / Osmaniye
Vizyon
“EĞİTİMDE KALİTE, KALİTEDE ZİRVEYE…” “Toplumsal erdemi yakalamış, etik kuralları benimsemiş, demokratik düşünce yapısı ve evrensel değerlere sahip, kararlı, inançlı, ilkeli, başarıya koşmaktan zevk alan bireylerin yetiştiği; uygulamaya koyduğu modern eğitim yaklaşımlarıyla öğrenmeyi öğrenen ve öğreten, sportif, sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalarıyla bölgemize ışık tutan, ulusal ve uluslararası örnek bir kurum olmak.”
Misyon
İSTİYORUZ Kİ... Bütün çalışanlarımız ve öğrencilerimiz, “Onlar” ve “Biz” kavramı yerine “Takım Ruhuna” inansın. İnsanlık değerlerinin önemini kavramış olsun ve öyle davransın. Her alanda bilginin gücünü yanına alsın, bilginin paylaşıldıkça çoğaldığını bilsin, paylaşma ve işbirliğine açık olsun. Verdiğimiz eğitim, öğrencileri bir üst öğrenime hazırlasın, hayata atıldıklarında ise “İşin Anahtarı”,”Ekmeğin Kapısı” olsun. Tüm velilerimiz ve öğrencilerimiz iyi bir eğitimin uygun, temiz bir çevrede olacağını bilsin ve çevre bilinciyle hareket etsin. Velilerimiz en önemli destekleyicilerimiz olsun.Bütün personelimiz okulumuzda çalışmaktan, her öğrenci bu okulda öğrenim görmekten zevk alsın. Okulumuzda herkes gelişen teknolojik yeniliklerden yararlanarak her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Zamanın önemini kavramış olsun ve işler “Tam zamanında” ve “Olması Gerektiği Gibi” yapılsın.
Başarılar
Arapça Şiir Okuma yarışması İl Birinciliği, Çim Hokeyi Yıldız Erkek Takımı İl İkincisi, 2018-2019 LGS Düziçi Fen Lisesi 1 Öğrencimiz Kazandı
Öğretmen :6
Öğrenci :75
Derslik :4
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :910
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
Saatler
08:15 - 14.55
Isınma
KALORİFER
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
Osmaniye il merkezinden Halk bankasının karşısından 100 metre uzağından her saat dolmuş bulunmaktadır.
Servis Bilgisi
TAŞIMALI ÖĞRENCİ SERVİSİ MEVCUTTUR
Yerleşim Yeri
İlçe Merkezi konumundadır.ilçe merkezine bağlı; 6 köy ve 4 mahalleden oluşmaktadır. Hasanbeyli ilçesinde 1 ÇPL Anadolu Lisesi ile 1 ilkokulu, 2 ortaokulu 2 tanede köy okulu mevcuttur. Denizden 800 metre yükseklikte olan ilçe yazları Osmaniye´nin yaylalarından biri durumundadır. Ayrıca yazları 5000 kadar nüfusa ulaşan Almanpınarı adlı bir yaylası da olan Hasanbeyli, bölgenin en güzel kiraz ve domateslerinin de yetiştiği bölge olarak tanınmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İL MERKEZİNE UAZAKLIĞI 35 KM,İLÇE MERKEZİNE UZAKLIĞI 2 KM
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI
Proje Çalışmaları
Yazdır