OSMANİYE / HASANBEYLİ - GAZİ MUSTAFA KEMAL İMAM HATİP ORTAOKULU

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlamalarında Cumhuriyet koşusu elemeleri yapıldı

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. dönem veli toplantısı yapıldı

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlamalarında Şehitlerimize  Mevlidi Şerif Okuduk ve 100. Yılına 100 Hatimi şerifi okuyoruz

Okulumuzda Mevlidi Nebi Haftası Kutlandı

"Hiç Bir Öğrencimiz Derse Aç Girmeyecek"

Okulumuzun dezavantajlı bir bölgede olması, öğrencilerimizin % 45'inin taşımalı olması ve sabah okula çok erken gelmelerinden dolayı maddi durumu iyi olmayan velilerimiz çocuklarının cebine harçlık koyamıyorlar, bu nedenle taşıma kapsamında ki çocuklar öğle yemeğine kadar aç kalıyorlar. Diğer öğrencilerimizin de bir kısmı kahvaltı yapmadan okula geliyorlar. Tüm öğrencilerimizin  derse tok girmeleri için bizde okulumuz kantincisinin çaylar benden, simitler sponsorlardan "Hiç Bir Öğrencimiz Derse Aç Girmeyecek"  projesini başlattık. Eylül ayından bu yana hiç bir öğrencimiz artık aç olarak derse girmiyor. Sponsorlarımız ve hayırseverlerden Allah razı olsun....

15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETESİ ÖZEL SAYISI